Welkom bij UsenetVergelijken.nl.

Bent u op zoek naar een goedkope usenetprovider met een goede service ? Op deze site proberen we een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de prijzen van de verschillende abonnementen en payserver providers, U kunt dan zelf in een snel overzicht kunnen bekijken wat voor U het beste abonnement tegen de gunstigste prijs is.

Let wel op, er zijn vele factoren die bij uw verbinding meespelen. dit kan er voor zorgen dat een gebruiker uit stad A bij usenet provider 1 een perfecte verbinding met de maximale downloadsnelheid heeft terwijl een andere gebruiker uit stad B misschien wel tot maximaal 20% van zijn beschikbare snelheid komt.
uw reguliere internetprovider’s infrastructuur speelt mee, Uw locatie ten opzichte van de straatverdeler speelt mee, de door U gebruikte modem, router en netwerkkaarten spelen mee, en uw maximale internetsnelheid speelt mee.
Als U b.v. een Ziggo 8MB verbinding heeft en U neemt een 50Mbit abonnement bij Usenetprovider A  haalt U dus ook maar maximaal een downloadsnelheid van 8Mbit
Ook de gebruikte newsreader en de instellingen daarvan of zelfs uw versie van windows kan meespelen bij uw verbinding.
Zorg dus dat U weet wat U aan hard en software heeft en zoek het daarbij passende abonnement. en mocht U dan toch problemen hebben kunt U via de supportmogelijkheden van de diverse providers om hulp vragen of op een techneutenforum uw probleem voorleggen (denk dan bv aan computeridee.nl of tweakers.net).

We zijn nog druk bezig met de uiteindelijke opzet van de site en hopen je binnenkort een zo compleet mogelijk overzicht te kunnen geven van alle abonnementen en bijbehorende prijzen van de aanbieders van Usenet.

Wij zullen proberen om zo snel mogelijk alles online te krijgen dus kom gerust nog eens terug.

de Beheerder

Please wait...